Eltona Johna skolila nebezpečná infekce, zrušil dubnové a červnové koncerty

Britský pianista a zpěvák Elton John musel zrušit svoje koncerty ve Spojených státech. Na jeho show nazvanou Piano za milion dolarů se tak fanoušci v Las Vegas a Kalifornii těšili marně. Zpěvák totiž skončil na jednotce intenzivní péče s akutní a životu nebezpečnou infekcí.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sir Elton John, fanoušek a bývalý předseda Watfordu

Sir Elton John, fanoušek a bývalý předseda Watfordu | Zdroj: Reuters

Zákeřnou bakterií se britská hudební hvězda nakazila při svém turné po Jižní Americe. Už cestou z chilského Santiaga zpátky do Londýna se Johnovi udělalo zle, a z letiště tak nezamířil domů, ale rovnou do nemocnice. Dva dny byl na jednotce intenzivní péče a pak se přesunul na dalších několik dní na běžné oddělení.

Znovu vystoupí v červnu

Nyní už je mimo nebezpečí, lékaři ho před třemi dny pustili domů, kde teď podle svých slov na radu lékařů odpočívá. Doktorům poděkoval za skvělou péči a omluvil se fanouškům, kteří koupili lístky na americké koncerty plánované na konec dubna a na květen. Podle oficiálních stránek Eltona Johna ale další turné bude - startuje 3. června v Londýně a do konce roku ho zvede do skoro 40 měst po celé Evropě - Českou republiku ale zpěvák nenavštíví.

Ondřej Himmer Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme