Jaromír Hanzlík slaví 70 let. Nedávno dokončil scénář k novému filmu Léto s gentlemanem

Známý herec Jaromír Hanzlík dopsal scénář k filmu Léto s gentlemanem. V pátek to řekl Radiožurnálu u příležitosti svých 70. narozenin s tím, že jdeo komedii. V plánovaném filmu by měla hrát Alena Antalová a Igor Bareš.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Hanzlík a jeho žena Lenka

Jaromír Hanzlík a jeho žena Lenka | Zdroj: Fotobanka Profimedia

Doktor Jindřich Mráček v komedii Konec básníků v Čechách nebo vesnický mladík Honza Macháček v Létu s kovbojem. Herce Jaromíra Hanzlíka si vybaví podle jeho obličeje spousta diváků. A také řada návštěvníků pražského Divadla na Vinohradech, před kterými hrál tři desítky let.

Hanzlík na sebe výrazně upozornil snímkem z roku 1976 Léto s kovbojem, jeho zatím poslední rolí byl čaroděj v televizní pohádce Pravý rytíř. Právě k prvnímu zmiňovanému filmu odkazuje i jeho nový scénáristický počin. 

„Napsal jsem filmový scénář a film se připravuje do výroby. Bude se jmenovat Léto s gentlemanem a režírovat ho bude Jirka Adamec, což je mimochodem též za necelý měsíc jubilant stejného čísla jako já," prozradil Hanzlík Radiožurnálu. 

Ondřej Bambas Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme