Zpěvačka Zaz se vrací do Česka. V Praze zazpívá své největší hity i novinky z desky Isa

Do Česka se v úterý vrací zpěvačka Zaz. Francouzská hudebnice v Praze zazpívá své největší hity, ale i novinky z desky Isa, kterou vytvořila během covidových lockdownů. Její turné má název Organique Tour.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zpěvačka Zaz na koncertu v Madridu (24. července 2022)

Zpěvačka Zaz na koncertu v Madridu (24. července 2022) | Zdroj: Profimedia

Francouzský šanson a melodický pop s příchutí latiny a flamenka. I tuhle směsici hudebních stylů a žánrů v úterý večer zazpívá Zaz v pražském O2 universum.

Vedle nové skladby Imagine by na koncertu měly zaznít starší hity jako Je veux, On ira, Éblouie par la nuit nebo Que vendra.

Novodobá Edit Piaf v Česku vystupuje už po několikáté. Zaz zpívá od roku 2001. Nejprve jí jako pódium sloužily pařížské ulice, následně se proslavila v roce 2010 ihned po vydání debutového alba s názvem Zaz. Teď na její koncerty chodí desetitisíce fanoušků po celém světě.

Jiří Štefl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme