Na marvelovské Zemi začala Tajná invaze. Nový seriál přinese do světa Avengers temnotu i hvězdné obsazení

Na stanici Disney+ ve středu startuje dlouho očekávaný marvelovský seriál Tajná invaze (v anglickém originále Secret Invasion). Špionážní sci-fi thriller se Samuelem L. Jacksonem coby Nickem Furym v hlavní roli je k dispozici také s českým dabingem.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Samuel L. Jackson jako Nick Fury v seriálu Tajná invaze

Samuel L. Jackson jako Nick Fury v seriálu Tajná invaze | Zdroj: Marvel Studios

Nick Fury, který dal dohromady slavný tým Avengerů, tentokrát vyráží na svou poslední misi. Během šesti dílů musí zastavit invazi Skrullů, kteří už celé roky pronikají na Zemi.

Přehrát

00:00 / 00:00

Šestidílný seriál Tajná invaze přináší do franšízy Marvel opět vážnost a temnotu

Trailer slibuje konspirační intergalaktický thriller, který nabídne skličující nejistotu a osamělost hlavního protagonisty.

První reakce zahraničních kritiků, kteří viděli několik epizod, jsou spíše kladné. Server Rotten Tomatoes hlásí 73 procent pozitivních reakcí, podle kterých Tajná invaze přináší do Marvel Cinematic Universe po delší době opět temnotu, vážnost a dospělost.

Hvězdné obsazení seriálu doplňují Olivia Colmanová, známá v poslední době díky roli královny Alžběty II. v seriálu Koruna, a také představitelka Matky draků Daenerys Targaryen ve Hře o trůny Emilia Clarková.

Alžběta Havlová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme