Krejčíková po sérii porážek znovu vítězí, na turnaji v San Diegu postoupila do čtvrtfinále

Tenistka Barbora Krejčíková se po sérii čtyř porážek dočkala na turnaji v San Diegu vítězství ve dvouhře. Čtvrtá nasazená Češka, která měla na úvod volný los, porazila ve druhém kole Anhelinu Kalininovou z Ukrajiny 6:3, 6:2 a postoupila do čtvrtfinále. V Kalifornii poté uspěla i po boku Kateřiny Siniakové a ve čtyřhře si zahrají o účast ve finále.

San Diego (Aktualizováno: 8:07 14. 9. 2023) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková na US Open

Barbora Krejčíková | Zdroj: Profimedia

Sedmadvacetiletá Krejčíková se ve dvouhře trápila od zranění kotníku ve Wimbledonu, kde musela skrečovat zápas druhého kola. Po návratu se loučila hned v prvních kolech v Cincinnati, Clevelandu a na US Open.

Proti Kalininové, jež v San Diegu na úvod vyřadila Karolínu Plíškovou, ale odvrátila šest ze sedmi brejkbolů a za hodinu a 40 minut Ukrajinku porazila i ve třetím vzájemném duelu.

O postup do semifinále se utká s Beatriz Haddadovou Maiaovou, nad níž rovněž v obou dosavadních vzájemných zápasech zvítězila. Sedmá nasazená tenistka z Brazílie zdolala po tříhodinovém boji Ukrajinku Martu Kosťukovou 7:5, 6:7, 6:2.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme