Tenistka Lucie Šafářová je maminkou. Fanouškům ukázala fotku, radost sdílí i hokejista Plekanec

Lucie Šafářová prožívá nejkrásnější životní období. Na sociálních sítích se fanouškům pochlubila fotkou dcery Leontýnky, kterou má společně s hokejistou Tomášem Plekancem.

Brno Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lucie Šafářová

Lucie Šafářová | Zdroj: Profimedia

„Není nic krásnějšího, než se probudit jako maminka… Vítej v naší rodině, Leontýnko,“ napsala bývalá světová jednička ve čtyřhře Šafářová na sociálních sítích a přidala i fotku.

Podobně na šťastnou novinu zareagoval i její partner Tomáš Plekanec, který stejnou fotografii okomentoval „Leontýnka – už potřetí a stejně krásný pocit. Vítej v naší rodině,“ napsal hokejista Komety Brno, který už má dva syny s předchozí partnerkou Lucií Vondráčkovou.

Těhotenství Šafářové potvrdili oba sportovci během července. Někdejší vynikající deblistka a vítězka pěti grandslamových turnajů ve čtyřhře ukončila profesionální kariéru na začátku letošního roku. S Plekancem žijí společně v Brně, kde se dvaatřicetiletá Šafářová narodila.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme