Sylvester Stallone před kamerou sám za sebe. Životopisný snímek Sly uvede Netflix na podzim

Třicet let vstupoval do ringu jako filmový boxer Rocky Balboa. Teď se ale jeho představitel Sylvester Stallone objeví před kamerou sám za sebe. V novém dokumentu společnosti Netflix se ohlédne za dlouholetou kariérou a nechá fanoušky nahlédnout i do osobního života.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Režisér, scenárista a herec v jedné osobě se v prvních ukázkách nového dokumentu ohlíží za svou více než 50letou kariérou s velkou nostalgií.

Přehrát

00:00 / 00:00

Do ringu vstupoval coby filmový boxer Rocky Balboa třicet let. Teď se ale jeho představitel Sylvester Stallone objeví před kamerou sám za sebe.

V průběhu jeho monologu se promítají zásadní okamžiky jeho filmové kariéry. Mezi ně patří například i přebírání prestižního Oscara. Snímek Rocky jich dostal v roce 1977 celkem tři,  a to za nejlepší film, režii a střih. 

Stallone svou kariéru přirovnává k rychlé jízdě vlaku. Dodává také, že se díky natáčení dobře vyrovnával se svou minulostí. 

Dostupná je prozatím pouze více než půlminutová ukázka. Ta divákovi moc neprozradí, k vidění jsou ale krátké útržky z rozhovorů smíchané s archivními fotografiemi, kde například na otázku, zda v životě něčeho lituje, odpovídá, že ano. Čeho? Na to si budeme muset počkat až do samotného uvedení dokumentu. 

Stallone přivedl k životu nejslavnější postavu boxera, který stejně jako jeho herecký představitel pocházel z chudinské čtvrti, a ke slávě se dostal úplnou náhodou. 

Kolik získá Fond audiovize od Netflixu? Zjistíme, jaký tu mají streamovací platformy obrat, říká Baxa

Číst článek

Divácky úspěšný film se dočkal dalších pěti pokračování. Stallone mezitím vytvořil dnes již legendární postavu veterána Johna Ramba. V obou akčních filmech Stallone nejen hrál, ale zároveň k nim napsal i scénář. 

Svou filmovou kariéru oživil herec nedávno, když si zahrál ve svém prvním televizním seriálu Král Tulsy. Ten následovala reality show Family Stallone, ve které se objevila také jeho manželka a tři dcery. 

Menší roli získal i ve třetím pokračování superhrdinských Strážců Galaxie, jejichž premiéra byla letos. 

Životopisný dokument ponese název Sly, jak se Stallonovi dlouho přezdívalo. Na Netflixu by měl být k vidění na podzim.

Adéla Burešová, lpr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme