Patera trenérem, Moravec asistentem. Šampioni z Nagana povedou hokejisty Karlových Varů

Novým trenérem extraligových hokejistů Karlových Varů se stal Pavel Patera. Nahradil Václava Eismanna, který vedl tým Energie od února po odvolání Davida Bruka. Paterovým asistentem bude další olympijský vítěz z Nagana David Moravec, trenérem brankářů se stal Lukáš Mensator.

Karlovy Vary Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavel Patera povede v nové sezoně extraligový tým hokejistů Karlových Varů

Pavel Patera povede v nové sezoně extraligový tým hokejistů Karlových Varů | Foto: Jiří Koťátko | Zdroj: CNC / Profimedia

Západočeský klub oznámil podobu realizačního týmu na svém webu. Patera a jeho spolupracovníci podepsali v novém angažmá dvouleté smlouvy.

Dvaapadesátiletý Patera v extralize naposledy působil v pražské Spartě, ale už po pár měsících tam skončil po nepovedeném vstupu do sezony 2022/23. V předešlých čtyřech ročnících pracoval v Mladé Boleslavi, nejprve jako asistent a poté jako hlavní trenér společně s Radimem Rulíkem. V této sezoně vedl společně s Moravcem reprezentaci do 17 let.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme