V NHL se dařilo týmům z New Yorku. Islanders porazili Toronto, Rangers zdolali Colorado

Hokejisté Toronta po domácím Utkání hvězd podlehli NY Islanders 2:3 a nebodovali po třech zápasech. Slavil také druhý newyorský tým. Rangers porazili Colorado 2:1 v prodloužení a pojistili si druhé místo v tabulce NHL.

Video New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Colorado zaváhalo po třech výhrách za sebou. V Madison Square Garden proti Rangers hokejisté Avalanche ztroskotali na gólmanovi Janathanu Quickovi

Colorado zaváhalo po třech výhrách za sebou. V Madison Square Garden proti Rangers hokejisté Avalanche ztroskotali na gólmanovi Janathanu Quickovi | Foto: Dennis Schneidler-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Čtyři hokejisté Maple Leafs se v sobotu radovali z vítězství v domácím Utkání hvězd, návrat do ostrých zápasů jim ale výsledkově nevyšel. Auston Matthews, Mitchell Marner, William Nylander i Morgan Rielly v utkání bodovali, prohru 2:3 ale neodvrátili.

Kanadský celek dvakrát smazal jednobrankové manko, na trefu Pierra Engvalla z 58. minuty už ale nikdo zareagovat nedokázal. Islanders na ledě Maple Leafs vyhráli v základní hrací době poprvé od konce roku 2018 a protrhli třízápasové čekání na vítězství.

Colorado zaváhalo po třech výhrách za sebou. V Madison Square Garden proti Rangers hokejisté Avalanche ztroskotali na gólmanovi Janathanu Quickovi. Amerického veterána překonal pouze Nathan MacKinnon, jenž v čele bodování NHL vyrovnal Nikitu Kučerova z Tampy Bay. Oba dva mají totožnou bilanci 32+53.

Na MacKinnonovu branku ve třetí třetině odpověděl nejproduktivnější hráč Rangers Artěmij Panarin a v prodloužení rozhodl o výhře domácích Alexis Lafrenière.

NHL

NY Rangers - Colorado 2:1 v prodl. (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
Branky: 52. Panarin, 62. Lafrenière - 19. MacKinnon. Střely na branku: 30:32. Diváci: 18 006. Hvězdy zápasu: 1. Quick, 2. Lafrenière (oba NY Rangers), 3. Georgijev (Colorado).

Toronto - NY Islanders 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Branky: 21. Marner, 56. Tavares - 11. Barzal, 23. MacLean, 58. Engvall. Střely na branku: 37:29. Diváci: 18 365. Hvězdy zápasu: 1. Engvall (NY Islanders), 2. Tavares (Toronto), 3. Barzal (NY Islandres).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme