VIDEO: Argentinské Superclásico skončilo hromadnou bitkou. Rozhodčí rozdal sedm červených karet

Nejsledovanější fotbalový zápas v argentinské metropoli Buenos Aires mezi River Plate a Boca Juniors skončil těsným vítězstvím domácího celku. Utkání rozhodla až penalta v 92. minutě, ale rozhodčí po závěrečném hvizdu musel řešit hromadnou potyčku aktérů z obou klubů. Celkem musel vyloučit sedm hráčů a na stadion musela dorazit i policie.

Buenos Aires Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Více než 83 tisíc fanoušků sledovalo vypjatý zápas městských rivalů. Ten se rozhodl až v 93. minutě nastavení, když pokutový kop proměnil hráč River Plate Miguel Borja a spustil nejen oslavy domácích příznivců, ale hlavně roztržku mezi fotbalisty na trávníku.

Věrní fanoušci, ukradený Fiat a kouzlo nových hráčů. Fotbalová Neapol je po 33 letech na italském trůnu

Číst článek

Do té se postupně zapojili takřka všichni a pořadatelé následně přivolali na pomoc i policii. Když se situace částečně uklidnila, sudí ukázal červenou kartu celkem šesti hráčům z obou týmů a také trenérovi Bocy Jorge Almironovi.

Sudí byl nucen nejen rozdávat karty všech barev, ale také nastavit 19 minut a po jejich skončení počítat, kolikrát vlastně do náprsní kapsy sahal.

„Ze všech stran se spustilo šílenství, ale naštěstí jsme dokázali vybojovat tři body,“ popsal své dojmy ze zápasu kapitán vítězného River Plate Enzo Peréz.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme