Vysočina Arena přivítá světové hvězdy biatlonu. Čeští reprezentanti spoléhají na podporu diváků

Nové Město na Moravě opět ožije velkým biatlonem. Necelé dva týdny po světovém šampionátu v německém Oberhofu zaplní Vysočina Arenu všechny hvězdy v čele s Norem Johannesem Thingnesem Boem či Julií Simonovou z Francie. Radiožurnál Sport má na místě R-stream a reportéry Jana Kodeta, Miroslava Lence a Jana Suchana.

Nové Město na Moravě Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čeští biatlonisté se do Vysočina Areny těší  na bouřlivou atmosféru

Čeští biatlonisté se do Vysočina Areny těší na bouřlivou atmosféru | Foto: (C) Český biatlon Petr Slavík

Český fanoušek se těší na Markétu Davidovou, Michala Krčmáře, ale i na mladé objevy Terezu Voborníkovou, Tomáše Mikysku nebo novoměstský talent Jonáše Marečka. 

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, jak šel čas se závody Světového poháru v Novém Městě na Moravě

Světový pohár v Novém Městě na Moravě je počínaje rokem 2012 výkladní skříní biatlonu. Zahraniční novináři jej trefně nazvali „Biatlonovým Super Bowlem“. Bohužel v letech 2020 a 2021 se závody kvůli covidové pandemii uskutečnily bez diváků. Jinak pravidelně navštěvuje Vysočina Arenu přes 100 tisíc fanoušků. 

Digitální stanice Radiožurnál Sport má v Novém Městě na Moravě přistavený R-stream, odkud bude průběžně vysílat rozhovory se sportovními osobnostmi. V rámci projektu Nevidomý fanoušek bude ve Vysočina Areně vyhrazený prostor tribuny C, kde deset hendikepovaných příznivců biatlonu s doprovodem uslyší speciální komentář z úst reportéra Jana Kodeta. 

Z exkluzivních hostů ve vysílání Radiožurnálu Sport promluví i české reprezentantky a novopečené bronzové medailistky z olympijských her v Soči, které obdrží cenné kovy dodatečně právě v Novém Městě na Moravě.

Závodit se ve Vysočina Areně bude od 2. do 5. března a na programu jsou postupně sprinty mužů, žen, stíhací závody obou kategorií a smíšené štafety.

Všechny biatlonové závody z Vysočina Areny odvysílá v přímém přenosu stanice Radiožurnál Sport, Radiožurnál nabídne reportážní vstupy. Závodní program začíná v 16.10 sprintem mužů.

Program závodů v Novém Městě na Moravě:

Čtvrtek 2.3. 16.10 - Sprint muži

Pátek 3.3. 16.10 - Sprint ženy

Sobota 4.3. 13.50 - Stíhací závod muži

Sobota 4.3. 15.45 - Stíhací závod ženy

Neděle 5.3. 11.30 - Smíšená štafeta

Neděle 5.3. 15.15 - Smíšená štafeta dvojic

jsu, rej Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme