‚Co tam sedíte? Pojďte prožít jízdu!‘ Madonna vyzvala ženu na vozíku, aby se na jejím koncertě postavila

„Královna popu“ se do konfliktu s fanynkou dostala v rámci koncertu v Los Angeles. Video z incidentu se o víkendu objevilo na sociálních sítích a rychle vyvolalo odezvu mnohých fanoušků Madonny, z nichž mnozí nad jejími výroky vyjádřili zklamání.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Madonna v září 2016

Madonna v září 2016 | Zdroj: Profimedia

Americká zpěvačka Madonna se musela omluvit návštěvnici koncertu. Té se Madonna nejdřív zeptala, proč během jejího vystoupení nestojí. „Pojďte prožít tuhle jízdu se mnou! Co tam sedíte? Co tu děláte vsedě?“ ptala se Madonna poměrně agresivně a za jásotu publika k dotyčné přistupovala blíže.

Až na samém kraji pódia si uvědomila, že fanynka je na invalidním vozíku. Informoval o tom web The Guardian.

„Aha, dobře. (To bylo) politicky nekorektní, omlouvám se za to. Jsem ráda, že jste tady,“ zakončila Madonna kontroverzní a úsměvný moment.

Podle webu NBC News video nasbíralo na TikToku, kde bylo poprvé zveřejněno, více než 2,4 milionu zhlédnutí. Videozáznam incidentu ale podnítil reakce fanoušků Madonny – mnozí se nad zpěvaččinými výroky pozastavovali a odsuzovali je.

Zpoždění koncertu

Současné Madonnino turné provází kontroverze. Hned první koncert Celebration Tour v New Yorku začal s dvouhodinovým zpožděním. Nespokojení fanoušci na to okamžitě reagovali žalobou – v ní stojí, že došlo k porušení smlouvy, že se jednalo o neúmyslnou falešnou reklamu, zkreslené prohlášení a nekalé a klamavé praktiky.

Promotérská společnost Live Nation se dle svých slov bude žalobě „důrazně bránit“. Pozdní začátek koncertu podle Live Nation způsobil technický problém během zvukové zkoušky.

Adam Ryšánek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme