Lyžařka Vlhová je po operaci kolena. ‚Petra se cítí dobře, zotavuje se podle plánu,‘ oznámil trenér Pini

Slovenská lyžařská hvězda Petra Vlhová se podrobila operaci kolena, které si poranila v lednovém obřím slalomu Světového poháru před vlastními fanoušky v Jasné. Tým olympijské vítězky a mistryně světa oznámil, že zákrok ve Švýcarsku dopadl úspěšně.

Video Sion (Švýcarsko) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Vlhová

Petra Vlhová má za sebou operaci kolene. V této sezoně už ale závodit nebude | Foto: Borut Zivulovic | Zdroj: Reuters

„Operace byla úspěšná. Petra se cítí dobře, zotavuje se podle plánu,“ uvedl v prohlášení pro média trenér Vlhové Mauro Pini.

Osmadvacetiletá Vlhová 20. ledna upadla v obřím slalomu v Jasné brzy po startu prvního kola a poranila si přední zkřížený vaz a meniskus. Operaci se podrobila v pondělí dopoledne v Hospital du Valais v Sionu u švýcarského odborníka Oliviera Siegrista.

Kvůli zranění přišla Vlhová o šanci bojovat o svůj třetí malý glóbus za slalom, o který se přetahovala s Mikaelou Shiffrinovou. V době předčasného ukončení sezony byla Slovenka za svou americkou rivalkou druhá i v celkovém pořadí Světového poháru.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme